Gezocht creatieve meewerkstudent Mvopunt

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve meewerkstudent (HBO/WO) die Mvopunt gaat helpen met de marketing en communicatie. Jouw taak is ervoor te zorgen dat onze potentiële klanten ons kunnen vinden en enthousiast worden over onze dienstverlening.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): een onderwerp waar elke organisatie tegenwoordig wel wat mee wil of moet doen. Voor DWA is het een belangrijk item. Niet alleen binnen onze eigen bedrijfsvoering, maar we adviseren ook andere bedrijven over MVO. Dit doen we vanuit Mvopunt.

Ben jij enthousiast en creatief en vind je het leuk om te bouwen aan MVO, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren! Heb je geen idee wat MVO inhoudt, maar ben je wel gedreven en ken je alle ins en outs van communicatie en marketing, dan vertellen wij jou graag over MVO en leer jij ons jouw vaardigheden.

Waarom zou je bij ons willen solliciteren? Omdat het onderwerp MVO mega interessant en leerzaam is. Je gaat zeker profijt krijgen van de kennis en ervaring die je hierover opdoet. Daarnaast krijg je binnen Mvopunt de vrijheid om je eigen plan te maken en zelfstandig uit te voeren. Geen idee is te gek!

Jouw meewerkstage maken we op maat: aantal uren/dagen per week en de lengte van de stage zijn in overleg. adult-1606707_960_720Graag ontvangen we je op onze vestiging in Bodegraven. In overleg kun je ook (gedeeltelijk) in Amsterdam, Ede of Rijssen terecht (maar voor de verse soep en heerlijke smoothies moet je toch echt in Bodegraven zijn…). Vanaf januari/februari 2017 kun je starten.

O ja, we hebben een tafelvoetbal- en tafeltennistafel. Wie weet kun jij ook onze skills op dit vlak naar een hoger niveau tillen?

Interesse?
Birgit Steerneman kan je alles vertellen over deze opdracht, T 06 – 308 477 23, E birgit.steerneman@dwa.nl

 

2 thoughts on “Gezocht creatieve meewerkstudent Mvopunt

  1. Birgit Steerneman Bericht van de auteur

   Hoi Rene, dank voor je berichtje. Ik stuur je een e-mail met meer informatie.
   Groet,
   Birgit Steerneman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *