MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over mensen, het milieu en de maatschappij waarin wij leven en de wijze waarop organisaties hiermee om gaan. MVO is bedoeld voor elke organisatie met of zonder winstoogmerk van stichting tot multinational.

Op deze website vindt u informatie over MVO en alle daarmee verwante onderwerpen zoals de ISO 26000, wat MVO oplevert voor u en de redenen waarom u aan de slag gaat met MVO. Wilt u vervolgens starten met MVO, maar u heeft geen idee waar te beginnen of u bent op zoek naar structuur voor MVO of naar hulpmiddelen om draagvlak voor MVO te creëren binnen uw organisatie, dan raden wij de MVO-Spiegel aan. Dit is een workshoptraject waarin uw MVO-team twee of meerdere workshops volgt over het ontstaan van MVO, de ISO 26000, het structureren van MVO en vervolgens concreet aan de slag gaat met MVO binnen de eigen organisatie.

Bent u gelijk op zoek naar praktische informatie over bijvoorbeeld de CO2 footprint, CO2 prestatieladder of over het opstellen van MVO-beleid dan bent u op deze website ook aan het juiste adres!

Mocht uw vraag niet beantwoord worden op deze website of wilt u vrijblijvend kennis maken? Neemt u dan contact met ons op.